Myndigheten för en effektiv statsförvaltning
Meny

Möt våra medarbetare

Hur är det att jobba på Statskontoret? Här kan du läsa intervjuer med några av vår medarbetare.

Tove StenmanTove Stenman – utredare med förvaltningspolitisk inriktning

Det som gör Statskontoret till en så pass bra arbetsplats är alla trevliga och smarta kollegor, avslutar Tove. Och att jag har möjligheten att växla mellan olika arbetsuppgifter.  
Läs hela intervjun med Tove

 

 


Erik Nyberg

Erik Nyberg – utredaren som blev utredningschef

Jag får dagligen jobba ihop med skickliga utredare och har möjlighet att bidra till bra rapporter. Dessutom är det kul att föra dialoger med företrädare för Regeringskansliet och ro hem spännande uppdrag till Statskontoret.
Läs hela intervjun med Erik

 

 


Anna Eriksson

Anna Eriksson – från praktikant till utredare

Är man intresserad av förvaltningspolitik kombinerat med utredningsarbete är Statskontoret en förstklassig arbetsplats. Man får helt enkelt möjligheten att utveckla ett helikopterperspektiv på svensk förvaltning och det tycker jag är spännande.
Läs hela intervjun med Anna
.

 

 


Johan Mörck

Johan Mörck – utredare med forskarbakgrund

Jag trivs väldigt bra på Statskontoret eftersom såväl uppdrag som kollegor utgör en bra mix. Det finns alltid en ny utmaning som väntar runt hörnet. Och sen det faktum att man kan dela med sig av sina kunskaper och samtidigt inhämta ny genom att någon gång fungera som stabsbiträde åt regeringen
Läs hela intervjun med Johan.

 

 


Staffan Brantingson - utredare

Staffan Brantingson – utredare med kommunalt fokus

Jag är väldigt nyfiken av mig och det passar bra här där man ständigt kan arbeta med nya saker. Och det här med att jobba med nya saker fungerar som en väldigt bra kompetensutveckling
Läs hela intervjun med Staffan