Myndigheten för en effektiv statsförvaltning
Meny

Sociala media och Nyhetsbrev

Följ oss på Twitter, Linkedin eller via RSS. Prenumerera gärna på vårt e-postnyhetsbrev.

Sociala medier

Vi finns på Twitter och Linkedin där vi kommunicerar om vår verksamhet. Eventuella kommentarer eller inlägg av stötande eller kränkande karaktär tas bort omgående.

Twitter

Följ vårt Twitterflöde och tipsa andra kollegor. Vi informerar om kommande publikationer, nya uppdrag, lediga tjänster, seminarier med mera. Läs vår policy för twitter.

Linkedin

Linkedin kan du bevaka lediga tjänster och läsa om vår verksamhet och hur det är att jobba på Statskontoret.


E-postnyhetsbrev

Nytt från Statskontoret utkommer med ca 6 nr/år. I det presenterar vi artiklar om vår verksamhet, nya publikationer, pågående uppdrag och annan information om Statskontoret. Prenumerera på det genom att fylla i din E-postadress i rutan längst ner på sidan

God förvaltningskultur har ett e-postnyhetsbrev utkommer med 4-6 nr/år. I det informerar vi om vårt arbete att främja och samordna arbetet med en god förvaltningskultur i staten genom våra seminarier, workshoppar, skrifter, dilemman m.m. Anmäl dig till nyhetsbrevet här.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter (PDF 204KB) i samband med prenumerationer.


RSS

Du kan också följa våra nyheter via ett RSS-flöde. Klicka på RSS-ikonen längst ner på sidan för att se flödet och prenumerera på det. Vill du läsa mer kan du sedan klicka vidare till källan och läsa hela texten.