Till huvudinnehåll

Statskontoret har ny webbplats

Välkommen till Statskontorets nya webbplats! Vi har uppdaterat designen och tekniken för att skapa en bättre användarupplevelse för våra besökare.

Den nya webbplatsen har en ny menystruktur som tydligt lyfter det mest efterfrågade innehållet. Vi har också förbättrat tillgängligheten på webbplatsen för att fler ska kunna ta del av innehållet oavsett kognitiva och fysiska förutsättningar.

Statskontorets publikationer

Du hittar som vanligt våra rapporter, skrifter och remissvar under fliken Publicerat. Vi har utvecklat sökfunktionen för publikationer med fler sökalternativ.   

Nu kan du läsa våra publikationer direkt i din webbläsare. De flesta av våra rapporter går också att beställa i tryckt format. Om du föredrar att skriva ut själv så finns publikationerna också i PDF-format som är anpassat för utskrift.

Hitta på webbplatsen

Det har blivit lättare att hitta till våra pågående uppdrag, som fått en egen flik i menyn. En nyhet är att regeringsuppdragen också återfinns i vår kalender, sorterade efter datum då de redovisas. Med den nya kalendern kan du hålla dig uppdaterad både kring när vi har seminarier och när vi publicerar nya rapporter. 

Under den nya fliken Fokusområden, som är under uppbyggnad, kommer du att hitta samlad kunskap inom utvalda områden.

Under fliken Om oss hittar du information om Statskontoret och vår verksamhet. Här finns också kontaktuppgifter och mer information om webbplatsen.

I menyn finns också en länk till vår andra webbplats, www.forvaltningskultur.se, där vi samlar stöd för myndigheter i deras arbete med att skapa och upprätthålla en god förvaltningskultur.

Frågor eller synpunkter

Vi kommer att fortsätta utveckla såväl funktionaliteten som innehållet på vår webbplats löpande. Om du har frågor eller synpunkter är du välkommen att höra av dig till information@statskontoret.se.