Myndigheten för en effektiv statsförvaltning
Meny

Om webbplatsen

Copyright och innehåll

Statskontoret står bakom all information som finns på statskontoret.se, med undantag för de skrifter i serien Om offentlig sektor som har texter av en extern författare. I det sammanhanget ansvarar varje författare för innehållet i sin skrift.

Om inget annat är angivet, får innehållet på Statskontorets webbsidor användas fritt, förutsatt att källan anges. Det är alltså tillåtet att ladda hem våra publikationer i pdf och publicera dem på andra webbplatser.

Personuppgifter

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter på denna webbplats och via sociala media finns att läsa i vår integritetspolicy.


Ändra utseendet på webbplatsen

Webbplatsen är byggd med responsiv design. Det betyder att den anpassar sig för att fungera bra oavsett om du besöker webbplatsen med din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Det spelar heller ingen roll vilken webbläsare du använder. Webbplatsen kan se olika ut i olika webbläsare och plattformar men allt innehåll är tillgängligt.

När webbplatsen visas i mobiltelefon hittar du menyn under den så kallade hamburgaren (tre vertikala streck). 

PDF

Alla våra publikationer och remissvar är i pdf-format. När du klickar på en sådan länk öppnas en ny sida i din webbläsare.

Tillgänglighet

Webbplatsen är byggd utifrån E-delegationens riktlinjer för webbutveckling. För information om tillgänglighet på webbplatsen, se vår tillgänglighetsredogörelse

Synpunkter

Har du synpunkter på statskontoret.se, kontakta oss och tala om vad du tycker.